Uw expert partner voor lijmen, afdichtingsmiddelen en geluidsdempingsoplossingen

Grootste fabrikant van één-component polyurethaan afdichtingsmiddelen en lijmen. Sika Industry is de expert op het gebied van hechting, afdichting, demping, versterken en beschermen van oplossingen.

Sika is meer dan 100 jaar geleden in Zwitserland opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een technologieleider voor lijmen, afdichtingsmiddelen en akoestische toepassingen. Het succes van Sika is gebaseerd op strategische kerncompetenties in een breed scala aan toepassingen met oplossingen voor productie, assemblage en reparatie.

De kern van de activiteiten van Sika is het innovatiemanagement en de focus op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten en de beste oplossingen voor klanten.

De samenwerking met de klant eindigt niet met de verkoop van een product. Overigens begint het ruim voordat het eerste product ooit wordt verkocht. Sika biedt lokale service met een wereldwijd bereik, van ontwerp, prototyping en validatie tot volledige productiefasen.

 

Application of adhesive with a robot
Voertuigen:
More than 50%
van de voertuigen die wereldwijd worden geproduceerd, gebruiken Sika Technology
TER PLAATSE REPARATIE VAN WINDTURBINEBLADEN:
1 HOUR
met SikaForce® en Sikadur® windturbinereparatiesystemen

Nos Groupes de Produits

Aankomende evenementen

Mis de kans niet om onze Sika Industry experts te ontmoeten op de verschillende beurzen en tentoonstellingen die over de hele wereld plaatsvinden.  

Volg ons op Social Media

Maak verbinding, vind het leuk, volg en voer een gesprek met ons op Linkedin, Facebook of Instagram