Marktleider in residentiële en industriële kunststof gietvloeren

Sika, marktleider in industriële vloeren, zoekt samen met architecten, interieurarchitecten en professionele aannemers naar de beste oplossing voor uw project.

Reeds 100 jaar is Sika een betrouwbare partner in grote en kleine projecten, met één doel voor ogen, een tevreden klant in een geslaagd project.

We proberen steeds op zoek te gaan naar nieuwe en innovatieve technologieën en dit heeft geleid tot een ongekende diversiteit in vloersystemen.

Meer ontwerpvrijheid dankzij Sika-vloerbekledingssystemen

De oplossingen van Sika omvatten allerlei vloerbekledingen voor industriële en commerciële gebouwen, zoals in de farmaceutische en voedingsindustrie, fabrieken, onderwijsinstellingen, parkeerterreinen en privégebouwen.

Elk marktsegment heeft zijn eigen vereisten op het gebied van mechanische en antistatische eigenschappen, slijtage, esthetiek, chemische, slip- of brandweerstand.

Belangrijke trends in de vloerbekledingssector zijn het groeiende belang van op maat gemaakte technische oplossingen, de stijging in het aantal renovatieprojecten en de striktere, lokale milieureglementering.

We zorgen voor een professionele begeleiding, samen met onze partners!