Sika België

 • Sika België

  Sika België

  Sika België, met hoofdkantoor in Evere en een site in Nazareth, staat de gebruiker van Sika producten met raad en daad bij. Want Sika levert niet alleen betrouwbare producten maar ook een gedegen advies. Zo zijn de technisch adviseurs van Sika Bouw bijvoorbeeld betrokken bij de grote infrastructuur werken in België en bij grote renovatieprojecten.

 • Sika Group

  Sika Group

  In zijn duidelijk gedefineerde doelmarkten, Sika streeft naar technologie en kost leiderschap in overeenstemming met de leidende principes van duurzame ontwikkeling.

 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Kaspar Winkler gaf blijk van zijn ondernemingsgeest toen hij in 1910 de hoeksteen legde voor ons bedrijf. Hij ontwikkelde een snel bindende waterdichtende hulpstof voor mortel die gebruikt werd bij de waterdichting van de Gotthardtunnel.

 • Bouw

  Bouw

  Sika ontwikkelt oplossingen die toekomstgerichte bouw van uitstekende kwaliteit mogelijk maken, klantprocessen optimaliseren en kosten verlagen. Met innovatieve producten geven wij vorm aan de toekomst.

 • Industrie

  Industrie

  Sika Industrie ontwikkelt oplossingen voor verlijming, afdichting, demping en versterking die bestemd zijn voor de auto-industrie, de jacht- en scheepsbouw en de assemblage van bussen, trucks en railvoertuigen. Maar we zijn ook een ontwikkelpartner en leverancier voor de fabricage en assemblage van sandwichpanelen, structurele beglazing, de enorme rotorbladen van windmolens en zelfs de productie van witgoed.