Reiniging en onderhoud zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw Sika vloersysteem in de beste vorm blijft en u een jarenlange tevredenheid schenkt.

Reiniging en onderhoud zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw Sika vloersysteem in de beste vorm blijft en u een jarenlange tevredenheid schenkt. Daarvoor moeten de juiste schoonmaak- en onderhoudsschema's in acht worden genomen. Na toepassing en volledige uitharding zou uw vloer gereinigd moeten worden met een geschikte vloerreiniger gebruikmakend van de meest geschikte apparatuur voor de betrokken ruimte.

Een aantal factoren komen in aanmerking voor het selecteren van reinigingsmethodes, reinigingsmiddelen en reinigingsapparatuur. De intensiteit en de frequentie van de vloerreiniging zullen ook zorgvuldig gepland worden. De lokale technische diensten van Sika kunnen u professioneel adviseren en u ook een lijst bezorgen van lokale partners actief in het schoonmaken van vloeren en muren.

De Sikafloor® Flooring Systemen kunnen eenvoudig gesaneerd worden om de levensduur van de Sikafloor® vloeren uit te breiden.

De Sikafloor® Flooring Systemen kunnen eenvoudig gesaneerd worden om de levensduur van de Sikafloor® vloeren uit te breiden. Er zijn verschillende technologieën om de Sikafloor® systemen te saneren. Een mogelijkheid is het herprofileren met een dunne toplaag verenigbaar met de oorspronkelijk systeem, die een gloednieuw oppervlak geeft met de extra optie om de kleur te kunnen veranderen. Een andere oplossing is de renovatie met diamant slijpen dat alleen mogelijk is bij een dikkere laag en gladde vloer, dat zal resulteren in een gesaneerde vloer met de verwijdering van de bestaande beschadiging aan het oppervlak. In dit geval behoudt de vloer zijn originele kleur. De technische dienst van Sika zal u de de juiste methodes bezorgen.