Ontdek onze microsites

Sika's oplossingen en systemen voor de waterdichting van balkons, terrassen
www.sikabalcony.be

Deze microsite staat in teken van Sika's oplossingen en systemen voor de waterdichting van balkons, terrassen en galerijvloeren.

Duurzame stijlvolle PU-gietvloeren voor residentiële, publieke en commerciële gebouwen zijn stijlvol, voelen zacht aan, zijn soepel, en geven een comfortabel en aangenaam gevoel
www.sikacomfortfloor.be

Deze microsite staat in teken van de Sika ComfortFloor vloerbekledingen, duurzame stijlvolle PU-gietvloeren voor residentiële, publieke en commerciële gebouwen. Ze zijn stijlvol, voelen zacht aan, zijn soepel, en geven een comfortabel en aangenaam gevoel.

Sikafloor vloerbekledingen voor industriële, residentiële en commerciële gebouwen
www.sikafloor.be

Deze microsite staat in teken van de Sikafloor vloerbekledingen voor industriële, residentiële en commerciële gebouwen. Bekijk onze talrijke oplossingen en referenties en ontdek de beste oplossing voor uw project.

SikaCeram - het volledig gamma tegellijmen van Sika
www.sikaceram.be

Deze microsite is gewijd aan het volledig gamma tegellijmen inclusief chapes, egalisatiemortels, voegmortels en gekleurde voegkitten. Op deze site vindt u onze oplossingen voor tegelafwerkingen voor zowel binnen als buiten en dit met alle verschillende soorten en formaten van tegels. Sika biedt speciale systemen voor nieuwbouw en renovatiewerken, met kwaliteitsvolle oplossingen die een duurzame afwerking verzekeren.

Sika's professionele montagelijmen en voegkitten binnen het Sikaflex gamma
www.sikaflexreflex.be

Deze microsite staat in teken van Sika's professionele montagelijmen en voegkitten binnen het Sikaflex gamma.