Primer

Sikafloor®-01 Primer

Universele primer gedispergeerd in water, met een zeer lage VOS emissie, te gebruiken als primer voor egalisatiemortels of tegellijmen.

Sikafloor®-02 Primer

Speciale primer op acrylaatbasis, met zeer lage VOS emissie, te gebruiken als primer voor gezonde, gladde, dichte en niet-zuigende ondergronden. Voor binnentoepassingen.

Sikafloor®-03 Primer

Gebruiksklare dispersie met zeer lage VOS emissie, voor gebruik als primer met een hoog indringingsvermogen voor minerale ondergronden, als bescherming tegen vocht en ter vermindering van het absorptievermogen. Voor binnen- en buitentoepassingen.

Sikafloor®-150

Sikafloor®-150 is een 2-componenten, laag viskeus, multifunctioneel epoxyhars met een geringe geurafgifte, dat als epoxyprimer, egalisatielaag en troffelmortel kan worden gebruikt.

Sikafloor®-156

Sikafloor®-156 is een 2-componenten, laag viskeus epoxyhars. Het product bezit een 100% vaste stof gehalte volgens de testmethode van de Deutsche Bauchemie (Duitse organisatie voor bouwchemische producten).

Sikafloor®-161

Sikafloor®-161 is een economisch, 2-componenten, laagviskeus epoxyhars.
“100% vaste stof gehalte volgens de testmethode van de Deutsche Bauchemie e.V. (Duitse organisatie voor bouwchemische producten)”

Sikafloor®-169

Sikafloor-169 is een 2-componenten, zeer vergelingsarme, laag viskeuze, transparante epoxyhars.“Totale vaste epoxy samenstelling volgens de testmethode van de DeutscheBauchemie e.V. (Duitse organisatie voor bouwchemische producten)”.

Sika® Primer MR Fast

Sika® Primer MR Fast is een 2-componenten epoxyprimer voor onder SikaBond-lijmen gebruikt voor het verkleven van houten vloeren. Deze primer is ondergrond vochtregulerend en bezit zeer lage VOS emissiewaarden.