Hedendaags materiaal voor hedendaagse kunst

"Mijn kunst begint waar we nu staan - op de vloer. De toevoeging van creativiteit en emotionaliteit verandert een beperkte ruimte in een onbeperkt ruimte. De afmetingen worden met die van de verbeelding van de kunstenaar en de gebruikers. Het resultaat is een podium om de eindeloze mogelijkheden van het leven te ensceneren. Hoewel de gevolgen zinspelen op fantasie, topkwaliteit materiaal zorgt voor bewezen duurzaamheid; Polyurethaan, fantastisch en perfect om hedendaagse kunst te uiten."

Floor-Art Designer Jeanet Hönig

Video: De vloer als een individuele kunstwerk

Volledig naadloze en doorlopende vloer

Door zijn vloeibare toepassing, maakt Sika ComfortFloor® het mogelijk om uw vloer te ontwerpen als één naadloze ruimte - zelfs kleurveranderingen en overgangen op muren kunnen in het naadloze ontwerp worden opgenomen. Dit zorgt voor een aangename esthetische afwerking met verbeterde reinigbaarheid en zonder scheuren of naden waar vuil en bacteriën zich kunnen verbergen.

Onbeperkte keuze van kleuren

De Sika ComfortFloor® is verkrijgbaar in meer dan 70 standaardkleuren. En alsof dat niet volstaat, kunt u uw Sika ComfortFloor® in alle klassieke RAL of NCS 1950 kleuren bestellen. Geen enkel ander vloersysteem is verkrijgbaar in zoveel kleuren en biedt u zoveel flexibiliteit bij het ontwerpen. Bovendien kan uw vloer worden afgestemd op de kleuren van uw muren.

Eindeloze mogelijkheden met patronen en artistieke creatie

Voor bepaalde systemen en toepassingen zijn ook specifieke patronen verkrijgbaar. Het Sika ComfortFloor® oppervlak kan een matte afwerking of zelfs een artistiek effect krijgen met behulp van speciale penselen en rollen.