Traditionele vloersystemen produceren openingen en voegen na installatie, die vervolgens het zwakste deel van de vloer worden en waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. Deze voegen zijn het meest zichtbaar tussen de verschillende componenten, tussen de vloeren en muren, en rondom kolommen en ingangen. De vloeibaar aangebrachte Sika ComfortFloor® systemen zijn hygiënische oplossingen omdat ze uitharden tot een volledig naadloze, gladde vloer zonder scheuren, openingen of voegen - zelfs wanneer er kleurveranderingen zijn in het ontwerp of bij overgangen tussen vloer en wand.

De samenstelling van Sika ComfortFloor® betekent ook dat het de groei van bacteriën of schimmels niet zal bevorderen, en, omdat het volledig naadloos is, het ook zeer gemakkelijk te reinigen is om dus een hygiënische omgeving te behouden.

Bekijk de reinigingsvideo's:

Residentiële gebouwen

Deze video laat zien hoe de vloer dient gereinigd te worden in residentiële gebouwen: manuele reiniging van Sika ComfortFloor® vloeren.

Commerciële en openbare gebouwen

Deze video laat zien hoe de vloer dient gereinigd te worden in commerciële en openbare gebouwen: manuele en machinale reiniging van Sika ComfortFloor® vloeren.